PCRbilen.se - ditt reseintyg

1.


Du bokar din tid och bekräftar den. Se till att ange korrekt information och följa anvisningarna du får per mail. Har du några frågor är du välkommen att maila eller ringa till oss.

2.


Vid ankomst utför vår kvalificerade provtagare en blodtrycksmätning, syresättningskontroll och venöst blodprov. Betalning sker smidigt på plats. Vi ringer alltid innan ankomst.


Hela besöket tar cirka 15-30 minuter.

3.


Avvakta svar på ditt test. Vi skickar ut ett digitalt dokument till dig granskad och kommenterad av en läkare. Oftast inom två dagar.

Viktigt att tänka på inför test.

Fastande provtagning.


  • Fasta 8-12 timmar innan blodprovstagningen. Detta innebär inget intag av mat eller dryck utom vatten. Undvik tung fysisk ansträngning dagen innan testet, drick tillräckligt med vatten och försök ha en normal sömn natten före testet.

Ha ID redo.


Du måste ha ID redo när vi kommer. Annars kan vi inte utföra testet och ni riskerar att missa ert hälsotest.

Undvik tung fysisk ansträngning dagen innan testet, drick tillräckligt med vatten och försök ha en normal sömn natten före testet.


Upplever du symptom?


Vi erbjuder hälsokontroller och genetiska tester för att stödja ditt välmående. Observera att vi inte behandlar sjukdomar. Vid sjukdomssymptom, kontakta din vårdcentral. Vi hjälper dig att förstå och förbättra din hälsa.

Barn under 18 år? 


För att nyttja våra hälsokontroller måste du vara 18 år eller äldre. För tjänster som PCR- och antigentester, besök gärna respektive produktsida på vår hemsida för specifika riktlinjer och information. Vi är här för att stödja dig på din hälsas resa, med tillgång till rätt tjänster anpassade för alla åldrar.

Mobil enhet.


I vår strävan efter punktlighet förstår vi vikten av flexibilitet. Som en mobil enhet anstränger vi oss för att alltid anlända inom den avtalade tidsramen och kontaktar er alltid ca 30 minuter innan vårt besök. Dock, på grund av att vi är mobila kan vi inte alltid garantera exakta ankomsttider. Vi uppskattar din förståelse för detta.

Sekretess och dataskydd.


Vi värnar om din integritet och skyddar dina data strikt enligt dataskyddslagar. All information behandlas konfidentiellt, krypteras och lagras säkert. Inget delas utan ditt samtycke. Din säkerhet och förtroende är viktigt för oss.