PCRbilen.se - ditt reseintyg

Helhetslösningar för COVID-19 och företag.


Vi tillhandahåller helhetslösningar som ger er en huvudbry mindre. Från riskbedömning till slutförandet. Med vår närvaro får era gäster en trygg miljö att vistas på. Vi är mer än bara testning.

Professionellt och smidigt.


Vid dessa tillställningar har ni många bollar i luften. Vi på PCRbilen är medvetna om det och är därför väldigt måna om att göra detta enkelt för er. Simplictet är ett ledord vi förhåller oss till och när vi utför våra masstester gör vi det utan att vara i vägen.  

Vi innehar F-skatt. Patient och allrisk försäkring. 

Marknadsledande


Vi använder oss endast av marknadsledande och ackrediterade produkter och labb med dokumenterade resultat. Våra antigentester är bland de främsta vad gäller träffsäkerhet i marknaden. Registrerade hos IVO och certifierade av E-Hälsomyndigheten. 

Hur kan vi hjälpa er? 


Vi har ett flertal lösningar till era evenemang och konferenser. Från att ytdesinficera alla allmänna ytor med patenterad långtidsverkande ytdesinfektion till att sätta upp flera stationer för att masstesta. Med kapacitet på 600 personer per förmiddag är PCRbilen effektiva och professionella. 

Vad kostar det?


PCRbilen.se är marknadsledande gällande masstestning med närliggande uppdrag och det gör våra priser konkurrenskraftiga. Så pass att vi lämnar prisgaranti på våra företagstjänster.Kontakta oss för en prisbild. 

Masstestning på företag.


Vi vågar säga att vi är experter på masstestning. Med bokningar i nordligaste Sverige till söder har vi säkerställt flera events och konferenser. Där PCRbilen.se är kan man vara trygg. 

Snabb hjälp.


Behöver ni masstestning omgående? Vi har möjlighet att snabbt ta oss ut till er och utföra både PCR med resultat inom fyra timmar och antigen med svar på fem minuter. 

 
 
 
 

Evenemang & Konferenser

Referenser.