PCRbilen.se - ditt reseintyg

Företag har alltid alternativet att bli fakturakund. 

Snabb och smidig process.

Resa med jobbet.


Ska någon i kontoret på tjänsteresa och behöver reseintyg med PCR test eller har ni viktiga gäster från utlandet ni vill skapa ett mervärde för? 

Vi kommer till ert kontor och utför testerna på plats. Vi tillhandahåller intyg smidigt och enkelt för era gäster och medarbetare. 

Rutinerade medarbetare.


Med hjälp av våra erfarna medhjälpare säkerställer vi en teststation innanför ert företags ytor där ni tryggt kan få samtliga tester utförda. Vi tar med all utrustning och kompetens som krävs för och utföra kompletta tester hos er.  Vi har erfarenhet av att jobba hos kund och är måna om att inte störa det dagliga arbetet i er organisation.

Med vår hjälp ser vi till att ert företag inte har några pågående fall av Covid-19.

Pålitligt test.


Våra PCR test kommer från ackrediterade PCR-laboratorium. Våra antigentest kommer från brittiska och välrenommerade SureScreen eller kinesiska Atlas Link-Nova.


Antigentest är en beprövad testmetod som vi kan rekommendera de allra flesta arbetsplatser. Detta dels därför att man får svar direkt på plats, men också för att det är en kostnadseffektiv testmetod.


Event och mässor.


PCRbilen säkerställer Covid-19 säkra events, mässor och konferenser till företag i hela landet. Med våra helhetslösningar tillgodoser vi det behov som finns under rådande pandemi. Med vår hjälp kan ni starta igång efterlängtade Kick-offs, konferenser och andra events. 


Vi har flera arbetsmetoder, testvarianter (RT-PCR, PCR, Antigen) och kan enkelt anpassa oss efter ert företags upplägg. Ni får en smidig och professionell service. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar eller läs mer här! 

snabbtest konferens
masstest konferens och events
masstest snabbevent


Referenser.